Når det værst tænkelige sker - At få diagnosen kræft.
Hvad kan man selv gøre for, at komme godt igennem et kræftforløb.

Ofte kommer beskeden som ”et lyn fra en blå himmel”, og man mister fodfæste. Mange får en følelse af kontroltab, og en angst for det uforudsigelige. En følelse af ensomhed er meget naturlig i sin søgen på, at få styr på tanker og handlinger.

Internet, tv, bøger, foreninger og velmenende venner og familie. Professionelle - og alternative behandlere. Gode råd i uanede mængder – og ofte modsigende.
Hvad skal man tro på, og hvad er rigtigt for den enkelte?

Det er ikke nødvendigt at være alene om de svære følelser og beslutninger. Det gør en forskel at have nogle at dele bekymringerne med, og tænkte højt sammen med. Det kan du her både med individuelle samtaler, og/eller gruppesamvær.

Har du lyst og brug for at være sammen med andre kræftramte om, at dele og udveksle erfaringer? Det kan være en stor hjælp at være sammen med nogen, der rent faktisk forstår hvordan man har det indeni.

Ud fra et positivt livssyn og med fremadrettet blik, tager jeg ansvar for at vi taler om netop det som du og de andre er optaget af.

Jeg vil desuden give oplæg og øvelser, som vil bidrage til at hjælpe dig gennem en svær og udfordrende tid, på den bedst mulige måde.

Vi vil også bruge tid på at arbejde med følgende:

  • At få kontrol over sit heldbred, og tage ansvar for de valg vi træffer.
  • Have fokus på kost og sundhed.
  • Hvordan vi mærker vores følelser og behov - og giver udtryk for dem
  • Stress/angst reducering med mindfulness.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere, om evt. opstart.
- For alle, uanset kræft form.

<< Tilbage til "Kurser og workshops"