Samtaleterapi

 

• Styrker vores selvværd.
• Giver os gennemslagskraft.
• Vi bliver gladere og mere levende.
• Det giver os mod til at stå ved vores valg.

Samtaleformen er Krop/gestaltterapi, som tager udgangspunkt i nuet og i vore aktuelle problemstillinger. Det er en samtaleform, hvor vi får hjælp til at bevidstgøre vores ressourcer og gøre det vi har brug for. Vi får lært hvordan vi kan handle for at blive tilfredse.

Forandring finder sted, når vi opgiver det vi ønsker at kunne blive. Og i stedet forsøger at være det vi er.

Hvorfor samtaleterapi?

Når du ikke ønsker at stå alene, men har brug for at dele akkurat det som du er fyldt af. Eller når alt er kaos og besværligt, og du mangler støtte til at få styr på tanker og følelser, vil jeg med udgangspunkt i dine værdier og din situation lige nu, støtte dig og udfordre dig til at vælge den vej, som du finder gavnlig. Ubearbejdede indre konflikter forhindrer os i, at leve et sundt og tilfredsstillende liv.

I Krop/gestaltterapien er alle tanker og følelser rigtige og tilladte. Vi kommer til at kende os selv bedre, og lærer at se konstruktivt og anerkendende på de sider hos os selv, vi ikke bryder os om, således at vi får lyst til, at tage ansvar for vores valg og vores handlinger.

For at blive helt tilfredse er det ofte nødvendigt at få bearbejdet nogle af de begivenheder, vi har erhvervet os tidligere i livet. Der igennem får vi en selvforståelse, og vi får os frigjort af tidligere blokeringer, traumer og kriser, som forhindrer os i at leve i overstemmelse med vores ønsker og behov.

Fordi krop og psyke hører sammen

Krop- og sind massage og zoneterapi som supplement til samtaleterapi

Krop- og sind massage giver trivsel og velvære. Det er en blid og nænsom form for massage - med stor effekt, fysisk og psykisk. Massagen virker både angst og stressdæmpende.

Jeg tilbyder krop- og sind massage som er suplement til samtaleterapi. 
Når vi ikke har det godt, reagerer kroppen ofte med fysisk smerte. En kombination af samtale og massage virker godt for både krop og sjæl.

Massage er desuden yderst velegnet til børn. Massage fremmer følsomhed og kropslig bevidsthed.

Zoneterapi er en behagelig og afslappende behandlingsform. Den har en positiv virkning på vores psyke og er derfor et godt supplement enten før eller efter samtaleterapien.